SZOLGÁLTATÁSOK

SZERTARTÁSVEZETÉS

Esküvői szertartásvezetés. 

Tudtad, hogy az anyakönyvvezető csak meghatározott külső helyszínre és meghatározott időben mehet esketni? Amennyiben a szertartásotokat igazán egyedivé szeretnétek varázsolni, különleges, külső helyszínre szervezitek, vagy az esti órákban, naplementében mondanátok ki a boldogító igent, szertartásvezetőre lesz szükségetek.

MEGERŐSÍTŐ CEREMÓNIA

10, 20, 30... éves házassági évfordulós fogadalom megújítás.

Egy házasságot egyszerű megkötni, de egy egész élet munkája kell ahhoz, hogy boldogságban és egységben tudjon működni hosszú éveken keresztül. Ezért ünneplésre méltó esemény minden évforduló.  A megerősítő ceremónia alkalmával a házaspárok megünneplik, hogy életük kerek egésszé vált a házaspárjuk mellett eltöltött idő alatt. 

NÉVADÓ CEREMÓNIA

Szimbolikus keresztelő szertartás.

Új gyermek születése igazán ünneplésre méltó alkalom. Ilyenkor egy új család születik, a párból szülők lesznek, a szülőkből nagyszülők. Ha szeretnétek megünnepelni a gyermeketek születését, megosztani a boldogságotokat a családotokkal, barátaitokkal, de az egyházi keresztelőt nem érzitek magatokénak, akkor a névadó ceremónia egy remek alakalom lehet erre a gyönyörű eseményre.

ESKÜVŐI KOORDINÁTOR

A nagy napon a párnak már nem szabad problémát megoldania. A legfontosabb, hogy át tudják magukat adni a napnak, amely csak róluk szól. Fontos tudni, hogy az esküvői koordinátor nem ceremóniamester. Tökéletes alternatíva lehet, ha arra vágytok, hogy a háttérből irányítva, minden tökéletes legyen a nagy napon.

ESKÜVŐI WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A mai világban nagyon fontos, hogy a vendégeitek időben értesüljenek minden szükséges információról az esküvőtök kapcsán. Az utóbbi időben gyorsan kell reagálni a változástokra, így ahelyett, hogy mindenkit egyesével értesítenetek kellene, nagy segítségetekre lehet egy weboldal, amit az összes vendégetek meg tud nyitni.